Ei-kullet (2018)

Den 27. juli 2018 fikk min sibirske prinsesse Bambi sitt første kull - fire flotte gutter! Far er vakre Beckham eid av Jasam's Kennel ved Hanne N. Ånensen på Karmøy.Kunne du tenke deg å være fôrvert for en valp i et senere kull?

Jeg er alltid på utkikk etter trygge, kjærlige og aktive hjem som ønsker å jobbe med og lære mer om hunder generelt og japansk spisshund spesielt. Du/dere bør bo i Bergensområdet eller så nærme som mulig, og er over 18 år. Hvis du ønsker å drive aktivt med hundesport eller utstilling er det en stor fordel, eventuelt bør du være villig til å la meg trene og stille ut hunden for deg om dette blir aktuelt.

Send en mail til kennel@shigemi.no der du forteller litt om deg selv og dine tanker om et liv med hund! Jeg besvarer ikke sms.

Klikk her for å lese mer om hva jeg tilbyr og forventer av deg som valpekjøper!

6 uker gamle

5 uker gamle
Oppe: BLÅ OG RØD valp
Nede: GUL OG GRØNN valp

Valpenes stamtavle:Hva er viktig?
Først og fremst søker jeg valpekjøpere som vet hva det innebærer å skaffe seg hund, og som kan tilby valpen et sosialt og aktivt liv. Valpen må hentes eller leveres – jeg sender ikke med fly. Det er også ønskelig at ny eier kommer på besøk til oss i forkant av overleveringen.

Det er ikke til å legge skjul på at jeg driver oppdrett i  liten skala. Dette gjør at jeg kan tillate meg å bruke mye tid på valpekjøperne mine, for meg er det derfor viktig å finne dem som ønsker å holde kontakten. Vi har en egen Facebook-gruppe der vi poster bilder og hilsener, vi møtes så ofte det er mulig, og vi hjelper også hverandre med helge- og feriepass når det lar seg gjøre. Vennskapene som har oppstått gjennom oppdrettet betyr utrolig mye for meg, og slik ønsker jeg å ha det også i fremtiden.

Sosialisering:
Valpene vokser opp i hjemmemiljø sammen med andre hunder, og vennes til dagligdagse lyder og aktivitet i huset. I sosialiseringsperioden får vi jevnlig besøk av venner og familie (samt hundevenner), og valpene håndteres, stelles og lekes med hver dag. De vil også bli tatt med på småturer utendørs og bilturer (samt én langtur før levering).

Valpene leveres selvsagt med alt av nødvendige papirer og helseattester. 

Mer om hva du får av meg som oppdretter, og hva jeg forventer av deg som valpekjøper, finner du under "Viktig å vite" i menyen øverst! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

Du kan også lese mine generelle anbefalinger til valpekjøpere på jakt etter japansk spisshund her!

For fremtiden ser jeg etter familier som kan tenke seg et samarbeid med tanke på fremtidig avl.
Valpekjøpere som har lyst til å prøve valpen på utstilling eller en annen form for konkurranse, vil ha en fordel. Foruten eksteriørutstilling, egner japansk spisshund seg til mange aktiviteter; lydighet, agility, spor m.m.