VALPEPLANER

To hannvalper født 8. juli 2022 😍

Her er valpene 5,5 uker gamle


Foreldre: 

Miwa (Shigemi's Emiko Miwa Chi)

💓

Leo (N SE UCH Nordic Happytails Black Sabbath)


LEVERINGSKLARE FRA 5. SEPTEMBER 2022


Begge valpene er nå solgt.

OBS: Valpene skal sjekkes for patellaluksasjon (PL) og hoftedysplasi (HD) mellom 18-24 måneders alder, jeg tar derfor et "helsedepositum" pålydende kr. 2000.- som betales tilbake til ny eier når disse undersøkelsene er utført.

Hva er viktig?
Først og fremst søker jeg valpekjøpere/fôrverter som vet hva det innebærer å skaffe seg hund, og som kan tilby valpen et sosialt og aktivt liv. Valpen må hentes eller leveres – jeg sender ikke med fly. Det er også ønskelig at nye eiere kommer på besøk i forkant av overleveringen om tiden tillater.

Jeg driver oppdrett i liten skala. Dette gjør at jeg kan tillate meg å bruke mye tid på valpekjøperne mine, for meg er det derfor viktig å finne dem som ønsker å holde kontakten. Vi har en egen Facebook-gruppe der vi poster bilder og hilsener, jeg møter gjerne valpekjøpere så ofte det er mulig, og kan hjelpe med helge- og feriepass når det lar seg gjøre. Vennskapene som har oppstått gjennom oppdrettet betyr utrolig mye for meg, og slik ønsker jeg å ha det også i fremtiden.

Sosialisering:
Valpene vokser opp i hjemmemiljø sammen med andre hunder, og vennes til dagligdagse lyder og aktivitet i huset. I sosialiseringsperioden får vi jevnlig besøk, og valpene håndteres, stelles og lekes med hver dag. De vil også bli tatt med på småturer utendørs og bilturer (samt én langtur før levering).

Valpene leveres selvsagt med alt av nødvendige papirer og helseattester. 

Mer om hva du får av meg som oppdretter, og hva jeg forventer av deg som valpekjøper, finner du under "Viktig å vite" i menyen øverst! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!


Taki og Kibo (ca. 6,5 uker)


Mamma Miwa 

Pappa Leo (N SE UCH Nordic Happytails Black Sabbath)


Valpekjøpere som har lyst til å prøve valpen på utstilling eller en annen form for konkurranse, vil ha en fordel. Foruten eksteriørutstilling, egner japansk spisshund seg til mange aktiviteter; lydighet, agility, spor, rallylydighet m.m.

Kontakt: 
Ønsker du å ta kontakt for mer info, RING 959 17 029 (etter kl. 13) eller send mail med info om deg selv. Sender du mail, kan det ta tid før du får svar. Ringer du og ikke får svar med én gang, send sms og si at du har kontaktet meg, så ringer jeg tilbake.

SMS UTEN Å HA RINGT FØRST BESVARES IKKE.

****

For fremtiden ser jeg etter familier som kan tenke seg et samarbeid med tanke på fremtidig avl (fôrverter) - ta kontakt for mer informasjon om hva dette innebærer!