VALPER

NYTT VALPEKULL PLANLEGGES SENHØSTEN 2023 ELLER VÅR 2024


Hva er viktig?
Først og fremst søker jeg valpekjøpere/fôrverter som vet hva det innebærer å skaffe seg hund, og som kan tilby valpen et sosialt og aktivt liv. Valpen må hentes eller leveres – jeg sender ikke med fly. Det er også ønskelig at nye eiere kommer på besøk i forkant av overleveringen om tiden tillater.

Jeg driver oppdrett i liten skala. Dette gjør at jeg kan tillate meg å bruke mye tid på valpekjøperne mine, for meg er det derfor viktig å finne dem som ønsker å holde kontakten. Vi har en egen Facebook-gruppe der vi poster bilder og hilsener, jeg møter gjerne valpekjøpere så ofte det er mulig, og kan hjelpe med helge- og feriepass når det lar seg gjøre. Vennskapene som har oppstått gjennom oppdrettet betyr mye for meg, og slik ønsker jeg å ha det også i fremtiden.

Mer om hva du får av meg som oppdretter, og hva jeg forventer av deg som valpekjøper, finner du under "Viktig å vite" i menyen øverst! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

 
Valpenes stamtavle

Kontakt:
Ønsker du kontakt for mer info om disse valpene, RING 959 17 029 (Lise) eller send mail til kennel@shigemi.no med info om deg selv. Ringer du og ikke får svar med én gang, send sms og si at du har kontaktet meg, så ringer jeg tilbake så snart jeg kan.