VALPEPLANER

Valper ventes ca. 10. juli 2022 😍

Miwa (bilde tatt forrige kull)


Foreldre: 

Miwa (Shigemi's Emiko Miwa Chi)

💓

Leo (Nordic Happytails Black Sabbath)
Jeg er på jakt etter fôrvert i Bergensområdet til en av valpene i dette kullet.

Hva er viktig?
Først og fremst søker jeg valpekjøpere/fôrverter som vet hva det innebærer å skaffe seg hund, og som kan tilby valpen et sosialt og aktivt liv. Valpen må hentes eller leveres – jeg sender ikke med fly. Det er også ønskelig at nye eiere kommer på besøk i forkant av overleveringen om tiden tillater.

Jeg driver oppdrett i liten skala. Dette gjør at jeg kan tillate meg å bruke mye tid på valpekjøperne mine, for meg er det derfor viktig å finne dem som ønsker å holde kontakten. Vi har en egen Facebook-gruppe der vi poster bilder og hilsener, jeg møter gjerne valpekjøpere så ofte det er mulig, og kan hjelpe med helge- og feriepass når det lar seg gjøre. Vennskapene som har oppstått gjennom oppdrettet betyr utrolig mye for meg, og slik ønsker jeg å ha det også i fremtiden.

Sosialisering:
Valpene vokser opp i hjemmemiljø sammen med andre hunder, og vennes til dagligdagse lyder og aktivitet i huset. I sosialiseringsperioden får vi jevnlig besøk, og valpene håndteres, stelles og lekes med hver dag. De vil også bli tatt med på småturer utendørs og bilturer (samt én langtur før levering).

Valpene leveres selvsagt med alt av nødvendige papirer og helseattester. 

Mer om hva du får av meg som oppdretter, og hva jeg forventer av deg som valpekjøper, finner du under "Viktig å vite" i menyen øverst! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

Du kan også lese mine generelle anbefalinger til valpekjøpere på jakt etter japansk spisshund her!

Valpekjøpere som har lyst til å prøve valpen på utstilling eller en annen form for konkurranse, vil ha en fordel. Foruten eksteriørutstilling, egner japansk spisshund seg til mange aktiviteter; lydighet, agility, spor, rallylydighet m.m.

For fremtiden ser jeg etter familier som kan tenke seg et samarbeid med tanke på fremtidig avl (fôrverter) - ta kontakt for mer informasjon om hva dette innebærer!


Ønsker du å ta kontakt for mer info, RING eller send mail med info om deg selv.

SMS BESVARES IKKE.