Fei-kullet (2019)


31. mars 2019 fødte Miwa sitt første kull og Sachi ble bestemor! Vi fikk 2 friske gutter! Begge valpene lever lykkelige i sine respektive hjem i Tromsø og Drammen.

Shigemi's Togepi Fei of Miwa (Chorro) 1-6 uker
Shigemi's Jirachi Fei of Miwa (Nimbus) 1-6 uker
  
Nimbus ca. 9 uker

Chorro ca. 9 uker

Mor er min egen Miwa 💗 Shigemi's Emiko Miwa Chi 💗 - datter av Sachi.
Miwa (født 20.12.2016) har et fantastisk gemytt, en sterk og sunn kropp, gode knær (grad 0 av patellaluksasjon), og øyelyst fri for alle lidelser.

Pappa er Jack Frost 💗 N UCH Minnlett's Xmas Snow to Jasam 💗  (født 11.12.2013) som vi har fått låne av Kennel Jasam på Karmøy. Han er en supersnill gutt etter italienske og svenske linjer.

Fra denne kombinasjonen forventer jeg valper som er trygge, livlige og lette å jobbe med. Størrelsesmessig vil de ligge midt i rasestandarden, og pelsen vil være fyldig, men ikke overdimensjonert.

LES MER UNDER BILDENE!

Miwa som unghund (sommer 2017)
Miwa på utstilling, april 2018
VALPENES STAMTAVLE:


Hva er viktig?
Først og fremst søker jeg valpekjøpere som vet hva det innebærer å skaffe seg hund, og som kan tilby valpen et sosialt og aktivt liv. Valpen må hentes eller leveres – jeg sender ikke med fly. Det er også ønskelig at ny eier kommer på besøk til oss i forkant av overleveringen.

Det er ikke til å legge skjul på at jeg driver oppdrett i  liten skala. Dette gjør at jeg kan tillate meg å bruke mye tid på valpekjøperne mine, for meg er det derfor viktig å finne dem som ønsker å holde kontakten. Vi har en egen Facebook-gruppe der vi poster bilder og hilsener, vi møtes så ofte det er mulig, og vi hjelper også hverandre med helge- og feriepass når det lar seg gjøre. Vennskapene som har oppstått gjennom oppdrettet betyr utrolig mye for meg, og slik ønsker jeg å ha det også i fremtiden.

Sosialisering:
Valpene vokser opp i hjemmemiljø sammen med andre hunder, og vennes til dagligdagse lyder og aktivitet i huset. I sosialiseringsperioden får vi jevnlig besøk av venner og familie (samt hundevenner), og valpene håndteres, stelles og lekes med hver dag. De vil også bli tatt med på småturer utendørs og bilturer (samt én langtur før levering).

Valpene leveres selvsagt med alt av nødvendige papirer og helseattester. 


Mer om hva du får av meg som oppdretter, og hva jeg forventer av deg som valpekjøper, finner du under "Viktig å vite" i menyen øverst! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!


For fremtiden ser jeg etter familier som kan tenke seg et samarbeid med tanke på fremtidig avl.
Valpekjøpere som har lyst til å prøve valpen på utstilling eller en annen form for konkurranse, vil ha en fordel. Foruten eksteriørutstilling, egner japansk spisshund seg til mange aktiviteter; lydighet, agility, spor m.m.