Kei-kullet (2023)

Den 26. mai 2023 fikk Nomi sitt første kull, vi fikk tre hannhunder og en tispe 💙💙💙💓

Valpene 7 uker

Foreldre:
Nomi (Shigemi's Daioshi Nomi of Sachiko, f. 2018)
PL: 0/1
💕
Storm (Shigemi's Tamaki Sutomu Gi, f. 2019)
PL: 0/0

Dette kullet er et samarbeid med Nomis eier, Ingvild Steinsvåg Sjo, og kullet er født og vokser opp hos henne og familien på Bømlo. Valpene kan besøkes fra de er 4 uker gamle og hentes hos Ingvild 😊 

Fra denne kombinasjonen forventer vi vakre og rasetypiske valper med svært godt gemytt som vil passe i alle typer familier. Valpene er leveringsklare mellom 8 og 9 ukers alder, etter at de har vært hos veterinær, fra 27/7

Valpene 6 uker

Sosialisering:
Valpene vokser opp i hjemmemiljø sammen med familien, og vennes til dagligdagse lyder og aktivitet i huset. I sosialiseringsperioden får de jevnlig besøk, og valpene håndteres, stelles og lekes med hver dag. De vil også bli tatt med på småturer utendørs og bilturer (samt minst én langtur før levering).

Valpene leveres selvsagt med alt av nødvendige papirer og helseattester. 

Valpene 5 uker

OBS: Valpene skal sjekkes for patellaluksasjon (PL) og helst også hoftedysplasi (HD) mellom 18-24 måneders alder, jeg tar derfor et "helsedepositum" pålydende kr. 1500.- som betales tilbake til ny eier når dette er utført.

Valpenes mor: Nomi

Hva er viktig?
Først og fremst søker jeg valpekjøpere/fôrverter som vet hva det innebærer å skaffe seg hund, og som kan tilby valpen et sosialt og aktivt liv. Valpen må hentes eller leveres – vi sender ikke med fly. Det er også ønskelig at nye eiere kommer på besøk i forkant av overleveringen om tiden tillater.

Jeg driver oppdrett i liten skala. Dette gjør at jeg kan tillate meg å bruke mye tid på valpekjøperne mine, for meg er det derfor viktig å finne dem som ønsker å holde kontakten. Vi har en egen Facebook-gruppe der vi poster bilder og hilsener, jeg møter gjerne valpekjøpere så ofte det er mulig, og kan hjelpe med helge- og feriepass når det lar seg gjøre. Vennskapene som har oppstått gjennom oppdrettet betyr mye for meg, og slik ønsker jeg å ha det også i fremtiden.

Valpenes far: Storm

Mer om hva du får av meg som oppdretter, og hva jeg forventer av deg som valpekjøper, finner du under "Viktig å vite" i menyen øverst! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

 
Valpenes stamtavleKontakt:
Ønsker du kontakt for mer info om disse valpene, RING 959 17 029 (Lise) eller 958 20 008 (Ingvild) eller send mail til kennel@shigemi.no med info om deg selv. Ringer du og ikke får svar med én gang, send sms og si at du har kontaktet oss, så ringer vi tilbake.