Bi-kullet (2015)

Den 19. april 2015 fikk Sachi sitt andre kull. Det kom fire flotte guttevalper! 


Mor til kullet er min kjære Sachi:

Tricoline's F-Bianca Sachiko

f. 19/12-2009

NKK-reg.nr.: NO33025/10

Patella: UA - HD: A - AD: 0

Sachi har to norske CERT fra utstillingsringen i 2014.


Den stolte far "Happy" har vi vært så heldige å få låne av Jasams Kennel ved Hanne N. Ånensen, Kopervik. Dette er hans første kull, så det blir veldig spennende!

N FI UCH Jasam's Something Hot N' Harry

f. 19/3-2012

NKK-reg.nr.: NO38833/12

Patella: UA

Happy tok både norsk og finsk utstillingschampionat (N FI UCH) i 2014.Valpenes stamtavle finner du ved å klikke her!


Status:
Alle valpene er nå solgt og har flyttet til sine nye hjem i hhv. Bergen, Ålesund og Drøbak.
Lykke til alle sammen, jeg gleder meg over å se dere vokse opp! :-)

Fra venstre: Shigemi's Kin'Ayaki Shichiro Bi, KazumiShiro Bi, Masahiko Rokuro Bi, Satoshi Gorou Bi


For fremtiden ser jeg etter familier som kan tenke seg et samarbeid med tanke på fremtidig avl.
Valpekjøpere som har lyst til å prøve valpen på utstilling eller en annen form for konkurranse, vil ha en fordel. Foruten eksteriørutstilling, egner japansk spisshund seg til mange aktiviteter; lydighet, agility, spor m.m.

Hva er viktig?
Først og fremst søker jeg valpekjøpere som vet hva det innebærer å skaffe seg hund, og som kan tilby valpen et sosialt og aktivt liv. Valpen må hentes eller leveres – jeg sender ikke med fly. Det er også ønskelig at ny eier kommer på besøk til oss i forkant av overleveringen. Det er derfor en stor fordel om du/dere bor innen kjøreavstand fra Bergen eller Oslo, med tanke på videre kontakt og oppfølging.

Det er ikke til å legge skjul på at jeg driver i veldig liten skala. Dette gjør at jeg kan tillate meg å bruke mye tid på valpekjøperne mine, for meg er det derfor viktig å finne dem som ønsker å holde kontakten. Vi har en egen Facebook-gruppe der vi poster bilder og hilsener, vi møtes så ofte det er mulig, og vi hjelper også hverandre med helge- og feriepass når det lar seg gjøre. Vennskapene som har oppstått gjennom oppdrettet betyr utrolig mye for meg, og slik ønsker jeg å ha det også i fremtiden.

Sosialisering:
Valpene vokser opp i hjemmemiljø sammen med andre hunder, og vennes til dagligdagse lyder og aktivitet i huset. I sosialiseringsperioden får vi jevnlig besøk av venner og familie (samt hundevenner), og valpene håndteres, stelles og lekes med hver dag. De vil også bli tatt med på småturer utendørs og bilturer (samt én langtur før levering).

Valpene leveres selvsagt med alt av nødvendige papirer og helseattester. 

Mer om hva du får av meg som oppdretter, og hva jeg forventer av deg som valpekjøper, finner du under "Viktig å vite" i menyen øverst! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg!

Du kan også lese mine generelle anbefalinger til valpekjøpere på jakt etter japansk spisshund her!

Hilsen Lise :-)